Tuotteemme

Muut tuotteet sähkö- ja teleliikennekanavointiin

egeplast-fuusion ansiosta Extena pystyy tarjoamaan entistä laajempaa valikoimaa suojaputkia sähkö- ja telealalle. Valikoimaan kuuluu putkijärjestelmiä erilaisiin verkkokäyttökohteisiin suur- ja siirtojännitteelle sekä tavanomaiselle ja vaihtoehtoisille asennustavoille.

Extena miMulti Protec-SV microduct ege-com
Extena Protec-SV microduct ege-com
ege-com® Microduct -putket
ege-com® Microduct Multi-rör on putkijärjestelmä, joka koostuu useasta ege-com® Microduct Mono-rör -putkesta. Putket sopivat asennukseen kaivamalla sekä työntämiseen tai liu’uttamiseen kaapelikanaviin, ege-com® Macroduct Mono -putkiin tai muunlaisiin putkijärjestelmiin.
Suojaputkijärjestelmä ege-com® Microdukt -putkille vaihtoehtoisia asennusmenetelmiä varten
ege-com® Microduct Multi-rör on putkijärjestelmä, joka koostuu useasta ege-com® Microduct Mono -putkesta. Järjestelmässä on joustava kaksinkertainen kuori muokatulla ulkokuorella. Suojakuoren ansiosta järjestelmä sopii vaihtoehtoisiin asennustapoihin, kuten suuntaporaukseen.
Extena HighT Kabelskydd Kabelskyddsrör
Extena MaMonoSystem miMulti Protec-SV macroduct ege-com
Suojaputki suur- ja siirtojännitekaapeleille
ege-com® Macroduct High-T PE on polyeteenisuojaputki suur- ja siirtojännitekaapeleille aina 380 kV asti. Suojaputki on valmistettu PE-HD-materiaalista, jolla on korkea lämpöstabiilius. Se tarkoittaa, että putki kestää korkeita lämpökuormia pitkän aikaa.
ege-com® Macroduct
ege-com® Macroduct Multi-rör on useista suojaputkista koostuva putkijärjestelmä. Järjestelmässä on useita saman tai erikokoisia putkia, jotka voidaan koota käyttäjän vaatimusten mukaisesti.
Extena egeTower Kabelskydd
Valokuitujakoputki PEHD-polyeteenistä
Kuituverkoissa loppukäyttäjä pitää pystyä liittämään päälinjaan. egeTower® on tilaa säästävä ja kustannustehokas vaihtoehto. egeTower® on valmistettu PE-putkesta, ja siinä on tilaa enintään 48 loppuasiakkaan liittämiseen.

Pääkonttori

Extena AB

Storlidenvägen 5

SE-935 93 Norsjö

RUOTSI

Puhelin +46 (0)918-333 70

info@extena.se

www.extena.com

Yritystunnus: 556458-4448

Extena Suomi

Puhelin +358 2 7249353

info@extena.fi

www.extena.fi

Extena Norja

Puhelin +47 483 42 558

info@extena.no

www.extena.no