Tuotteemme

Monikerrosputket

PE100 RC -putki vahvalla PEplus-suojakuorella.

Extena Tryckrör Flerskiktsrör Polyeten PE100 RC med skyddande mantel kappa

egeplast – monikerrosputkien asiantuntija
egeplast on johtanut polyeteenipaineputkien ja -yhteiden ja etenkin monikerrosputkien kehitystä ja valmistusta Euroopassa jo vuosikymmenten ajan. Tutkimus- ja kehitystyöllä on pitkä perinne egeplastissa, ja yhtiö on saavuttanut vuosien varrella maineen innovaatiokeskuksena. Tekninen johtajuus koostuu muun muassa yli 60:sta tuote- ja valmistusprosessipatentista.

Vastustuskyvyn maksimoiva PEplus-suojakuori
Suojakuori suojaa putkea vaihtoehtoisissa asennusmenetelmissä, kuten suuntaporauksessa, pakkosujutuksessa ja pitkäsujutuksessa. Suojakuorellisessa putkessamme on erityisen paksu PEplus-suojakuori, joka muodostaa esimerkiksi 20–30 prosenttia seinämän kokonaispaksuudesta aina 355 mm:n halkaisijaan asti (SDR17). Yli 355 mm:n putkissa prosentuaalinen paksuus pienenee hieman, mutta suojakuoren paksuus millimetreinä on suurempi. Tämä varmistaa asennuksen turvallisuuden ja antaa lisäsuojaa naarmuilta. Kannattaa muistaa, että saatavilla on lukuisia putkijärjestelmiä, joissa on ohut polypropeenikuori. Tätä ei pidä sekoittaa vahvaan PEplus-kuoreemme, joka antaa selvästi paremman suojan.

PEplus on patentoitu HD-PE-materiaali, jonka pinta kestää naarmuuntumista tavanomaisia laatuja paremmin suuren molekyylipainon ansiosta. Tiukat testit ovat todistaneet, että PEplus-suojakuori vähentää putken ulkopinnan kulumista 60 prosenttia verrattuna polypropeenisuojakuoreen.Extena SLM 3.0 och SLM DCT med skyddande mantel och funktionskontroll

SLM® 3.0 ja SLM DCT®

Monikerrosputkemme perustuvat vakioputkiimme: niiden valmistusaine on PE100 RC. Monikerrosvalikoiman perusmalli on SLM® 3.0, jossa on vahva ja erityisen paksu suojakuori. Tästä putkesta on kehitetty SLM DCT® putki, jonka eheyden voi tarkistaa asennuksen jälkeen. Putken voi myös milloin tahansa paikallistaa asennuksen jälkeen.

SLM® 3.0 ja SLM DCT® kuuluvat uusimman sukupolven suojaaviin monikerrosputkijärjestelmiin. Vaihtoehtoisilla asennustavoilla asennettaessa nämä järjestelmät muodostavat putkiverkoston, jonka asennus on mahdollisimman turvallinen ja käyttöikä pitkä. SLM® 3.0 ja SLM DCT® täyttävät molemmat PAS 1075 tyyppi 3 -vaatimukset (putki vahvalla suojakuorella).

Lisätietoja SLM® 3.0>      Lisätietoja SLM DCT®>

Extena HexelOne högtrycksrör Polyeten för höga tryck

HexelOne®
HexelOne®-virtausputki on valmistettu PE100 RC -materiaalista ja vahvistettu kahdella PE100-lisäkerroksella ja kokonaan lujasta PEplus-materiaalista valmistetulla suojakuorella. Näiden ansiosta putki kestää kaksinkertaista painetta (30 baaria vedelle ja jätevedelle ja 16 baaria kaasulle).

Lisätietoja>

Extena SLA Barrier Pipe diffusionstätt rörsystem Polyeten
SLA® Barrier Pipe SLA® Barrier Pipe on diffuusiosuojattu PE100 RC -materiaalista valmistettu putkijärjestelmä. Siinä on luja suojakuori ja alumiinista valmistettu diffuusiosuoja, joka estää saastuneiden aineiden tunkeutumisen. Diffuusiosuoja antaa pysyvää suojaa niin herkille siirrettäville aineille kuin ympäristölle. SLA® Barrier putkella on korkeimman luokan KIWA sertifikaatti soveltuvuudesta juomavesikäyttöön saastuneilla maa-alueilla.

Lisätietoja>
Extena 3L Tryckrör polyeten med permanent funktionskontroll online

3L® Leak Control

3L® Leak Control on PE100 RC -putki, jossa on luja PEplus-suojakuori ja diffuusiosuojattu jännitettä johtava alumiinikerros, jonka avulla saadaan tieto mahdollisista vuodoista pohjaveden ja vesistöjen suojaamista varten.

Putkeen liitetty valvontayksikkö hälyttää myös erityisen pienistä putkivaurioista. Viestit lähetetään suoraan ohjauskeskukseen tai matkapuhelimeen. Järjestelmä voi sulkea pumppujärjestelmän automaattisesti ja estää siten vuodosta aiheutuvat seuraamukset.

Lisätietoja>

Pääkonttori

Extena AB

Storlidenvägen 5

SE-935 93 Norsjö

RUOTSI

Puhelin +46 (0)918-333 70

info@extena.se

www.extena.com

Yritystunnus: 556458-4448

Extena Suomi

Puhelin +358 2 7249353

info@extena.fi

www.extena.fi

Extena Norja

Puhelin +47 483 42 558

info@extena.no

www.extena.no