Tuotteemme

Valitse oikea putki

Extena ja saksalaisen egeplast international ovat polyeteenipaineputkijärjestelmien asiantuntijoita. Vuosien varrella olemme kehittäneet patentoituja putkijärjestelmiä, joilla on useita ainutkertaisia ominaisuuksia. Nykyisin valikoimamme on todennäköisesti markkinoiden laajin ja kehittynein.

Putkijärjestelmämme valmistetaan PE100 RC -polyeteenistä, joka on selvästi paras raaka-aine: sen hitaan säröilyn kasvun (SCG) kestokyky on 17 kertaa standardivaatimusta suurempi. Käytämme putkiemme raaka-aineena aina PE100 RC -polyeteeniä, jonka käytön aloitimme ensimmäisenä.

Vakioputkiimme voi lisätä erilaisia ominaisuuksia, kuten vahvan suojakuoren. Kaikissa monikerrosputkissamme on vahva vaippa, jonka paksuus on 1–5 mm putken seinämän paksuuden mukaan. Vahvalla suojakuorella varustettuja putkia ei siis tule sekoittaa tiettyihin markkinoilla oleviin putkiin, joissa on ohut päällyste.

Vahvan suojakuoren lisäksi putkiin saa muitakin ominaisuuksia. SLA Barrier Pipe -putkessa on esimerkiksi vahvan suojakuoren lisäksi myös johtava alumiinieste, jonka ansiosta putki voidaan laskea saastuneeseen maaperään tai suojella arkaa ympäristöä siirrettävältä jätevedeltä. Tällä putkella on KIWA-sertifiointi ja luokitus III, mikä on luokituksista korkein.

Oheisesta taulukosta näet, mikä putki sopii parhaiten eri käyttötarkoituksiin.

Pääkonttori

Extena AB

Storlidenvägen 5

SE-935 93 Norsjö

RUOTSI

Puhelin +46 (0)918-333 70

info@extena.se

www.extena.com

Yritystunnus: 556458-4448

Extena Suomi

Puhelin +358 2 7249353

info@extena.fi

www.extena.fi

Extena Norja

Puhelin +47 483 42 558

info@extena.no

www.extena.no