Turvallinen toimittaja suuriin hankkeisiin

Meillä on runsaasti kokemusta suurista projekteista ja tiedämme, miten tärkeä oikea-aikainen ja varma toimitus on hankkeissa, joihin osallistuu runsaasti aliurakoitsijoita. Koskapa meillä on oma nykyaikainen valmistus suurella kapasiteetilla ja täydellinen valikoima polyeteenipaineputkia ja -yhteitä, olemme nykyisin luotettava toimittaja suuriin hankkeisiin kaikkialla Ruotsissa. Olemme varma toimittaja esimerkiksi merilinjaprojekteissa ja kunnallisten vesijärjestelmien laajennushankkeissa.

Laatua, johon voi luottaa
Suuret putkihankkeet vaativat huolellista koordinointia, jotta ne pysyvät budjetissa ja haluttu lopputulos saavutetaan. Putkien yhtenäinen laatu on siten erityisen tärkeää suurprojekteissa.
Stabiloimme putket valmistuksen aikana pitkällä jäähdytysjaksolla. Siten pystymme täyttämään korkeatkin vaatimukset ja tavanomaista tiukemman soikeustoleranssin. Tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että liitosten tekeminen helpottuu ja sujuvoituu. Tämä varmistaa toiminnan taloudellisuuden suurissa projekteissa. Putkiemme valmistusaine on PE100 RC. Tämä nykyaikainen materiaali vastustaa halkeilua erityisen hyvin.

Kattava tuotevalikoima ja oma tuotanto
Extena tarjoaa kattavan valikoiman polyeteeniputkia ja -yhteitä. Kokonaistoimittajana voimme parantaa hankinnan turvallisuutta ja varmuutta kokonaistarjouksillamme. Valmistamme tuotteet omissa tehtaissamme, minkä ansiosta hallitsemme valmistusprosessia täysin ja pystymme takaamaan parhaan mahdollisen laadun.

Kuljetusten koordinointi
Tiedämme, miten tärkeää asiakkaillemme on saada oikea tuote oikeaan paikkaan oikea-aikaisesti. Siksi olemmekin rakentaneet erittäin pätevän organisaation kuljetusten koordinointiin. Pystymme varmistamaan, että tuotteesi toimitetaan suunnitellusti.

Projektiapu
Extena on turvallinen kumppani hankinta- ja suunnitteluprosessin alusta loppuun. Meiltä saa muun muassa neuvontaa ja tarvittaessa piirustuksia projektiin sovitetuista yhteistä. Voimme neuvoa myös putkityypin valinnassa ja antaa suosituksia sujuvaa asennusta varten esimerkiksi tieliikenteen lähellä tapahtuviin asennuksiin.

EXTENA tryckrör polyeten PE100 RC
Suuret mitat – jopa 1600 mm
Valmistamme putkia aina 1 600 mm:n halkaisijaan asti. Valmistusmateriaali on PE100 RC, joka varmistaa esimerkiksi poistoputkien, paineviemäreiden ja raakavesilinjojen pitkän käyttöiän. Ylimitoituksella linjaan saadaan valmius tulevaisuuden vaatimuksiin suurella kapasiteetilla, jota on helppo täydentää liitoksilla ja haaroituksilla tarpeen mukaan.  
4 600 metrin merilinja
Extena ja egeplast ovat toimittaneet putkia useisiin suuriin meriputkilinjahankkeisiin, kuten Grebbestadin vedenpuhdistuslaitoksen saneeraukseen Pohjois-Bohuslänissä Ruotsissa. Tämän laajan hankkeen tavoite oli tehostaa ja parantaa kunnan vedenpuhdistuslaitoksen toimintaa. Toimitimme siihen yhteensä 4 600 metriä putkilinjaa. Jokainen hitsattu ja veteen upotettu osa on 500 metrin mittainen ja painaa 250 tonnia, mikä asetti erittäin korkeat laatuvaatimukset niin putkille kuin liitoksille. Jotta 710 mm/SDR 17 -polyeteeniputket selviävät tiukoista vaatimuksista ja suurista rasituksista, niiden kanssa käytettiin egeplastin polyeteeniyhteitä. Logistiikka ja asennus menivät suunnitelmien mukaan, ja nyt Grebbestadissa on erittäin tehokas puhdistuslaitos, jolle on odotettavissa pitkä ja varmatoiminen käyttöikä.
Extena Tryckrör Polyeten PE100 RC Trygg leverantör stora projekt Sjöledning

Juomavettä tuleville sukupolville
Toinen suurhanke, johon osallistuimme, on Skellefteån uuden vesilaitoksen rakennusurakka. Projektiin kuului muun muassa 50 km putkilinjaa, johon Skellefteån kunta ja yleisurakoitsija valitsivat Extenan PE100 RC -putken.
Vesi siirretään vesilaitoksesta Skellefteån 45 000 asukkaalle kaksoisputkissa, joiden halkaisija on 560 mm. Asentamalla kaksoisputket heti kättelyssä Skellefteån kunta on varmistanut, että kapasiteetti riittää myös tarpeen kasvaessa tulevaisuudessa.

Extena Tryckrör Polyeten PE100 RC Trygg leverantör stora projekt Skellefteå

Pääkonttori

Extena AB

Storlidenvägen 5

SE-935 93 Norsjö

RUOTSI

Puhelin +46 (0)918-333 70

info@extena.se

www.extena.com

Yritystunnus: 556458-4448

Extena Suomi

Puhelin +358 2 7249353

info@extena.fi

www.extena.fi

Extena Norja

Puhelin +47 483 42 558

info@extena.no

www.extena.no